tiistai 21. syyskuuta 2010

Karnaluks

Tänä kesänä sitten vihdoin pääsin Tallinnaan ja Karnaluks-tukkuun. Järkihän siellä päästä lähti ja missä mun silmät siellä kaupassa oikein oli, kun tuossa keskellä on ihanaa pilkullista lankaaSilmät melkein ummessa suunnistin suoraan perälle lankojen kimppuun. Pompulaa, tikapuu, melkein puroa, arabellaa, virkkuukoukkuja, päällystettyä metallilankaa ja lasku100e  :), mutta ah niin hyvään tarkoitukseen.


Reunimmaiset kaulahuivit ovat tikapuulangasta. Musta-hopeassa on 20s, no8 puikot ja yksi kerä.
Lilassa on 40s, no8 puikot ja kaksi kerää. Tuossa vielä jäljellä olevat värit.
Pompulalankaa ostin 2 kerää / väri ja 2 kerästä tuli 3 pitkää huivia.
Tuo oranssi on tosi ihanaa lankaa, sitä on pakko saada lisää. Tässä huivissa 2 vyyhtiä. Tässä langassa on sitten solmuja noissa kohdissa, missä lanka vaihtuu. Yhdessä osassa on jotain vanusuikaleita, ne purin pois. En tykännyt niistä.
Alhaalla on sitten sitä melkein puroa. Aivan upeita värejä. Ostin 10 kerää eli 500g, luulin tekeväni niistä itselleni villatakin :D. Järki oli todellakin päästä lähtenyt, eihän tuo 500g riitää mun kokoiselle ihmiselle. 800g olisi ollut lähempänä totuutta. Siispä tätäkin yritän saada vielä lisää.
Lankojen välissä on sitten artistic-wire lankaa, se oli hieman halvempaa, mitä hintalapussa on. Kaupan täti laski paremmalla kurssilla, joten hinnaksi jäi n.2,50e.

Kuvaa klikkaamalla se suurenee.

2 kommenttia:

helrii kirjoitti...

Tuonne mionäkin haluan.Siellä voisi pää seota. Minuun on iskenyt viime aikoina kova neuleinnostus. Korut ovat jääneet vähemmälle.

Päivi kirjoitti...

Syksy saapui, joten puikot täälläkin kilisee :)