tiistai 19. maaliskuuta 2013

Gabs-laukku

Olin lauantaina Imatran virastotalolla ja siellä kuulin ensimmäistä kertaa Italialaisesta Gabs-laukusta.
Toimentupa oli  paikalla ja heillä näin näitä laukkuja. Ne ovat nahkaa ja ihanan monikäyttöisiä :D.
3 päivää piti asiaa miettiä ja etsiä netistä eri malleja. Maksavat kuitenkin sen verran, että en heti tilannut. Sisustus Carenasta Seinäjoelta sitten löytyi Patti-laukku (tarjouksessa 129e), kuin minulle tehty....siis vihreää ja oranssia. Tilasin laukun eilen ja sain sen alle vuorokaudessa. Tää on IHANA.

Tässä laukku avattuna.
Tuo vihreä neliö toimii taskuna tässä muuodossa ja kun kassi pienennetään niin siitä neliöstä tulee pohja.
 Kassin mukana tuli söpö muistivihko, tietysti nahkaisessa pikkukotelossa.

 Kassin sisällä oli yllätyksenä vielä reilun kokoinen kankainen kauppakassi. Tälle kassille on oma pikkupussukka, mikä on tehty samasta kankaasta kuin kassikin. Se on kiinnitettynä kassin sisälle, joten se kulkee aina mukana.

Sitten seuraavaksi kassin pienennys käsilaukuksi. Nyt se vihreä taskuneliö on pohjana ja kankaat ovat kassin sisällä. Pieni hetki siinä menee ,että saa sitten sisäkankaat aseteltua. Kassi on muuten sisältä turkoosi, kuten nuo nepparitkin.

 Sitten vielä vetoketjun päissä olevat nepparit on kiinnitetty kassin puolessä välissä oleviin vastakappaleisiin ja taas se on hieman erilainen.
 Tässä vielä vihreä puoli.
 Jotenkin musta tuntuu, että tämä kassi ei jää ainoaksi Gabs-laukukseni. Olen nimittäin nähnyt pari aivan ihanaa laukkumallia.

Ei kommentteja: